News flash!

  • Calendarul oficial 2012  ‘One Direction’ o sa fie publicat in  WHSmith pe 1 Septembrie 2011 .Costa : £7.99 si nu cred ca o sa fie publicat si la noi in tara,but a fan can dream,right?
  • De asemenea,trupa este in prezent in Los Angeles.Daca pe twitter au scris ceva de Dallas,ei bine nu sunt acolo.Au avut o oprire in Dallas,dar acum sunt in Los Angeles,probabil in studio..Niall a scris mai devreme cat de obosit e.
  • Ghici ce? In noul single Louis o sa aiba un solo!!Cu vocea lui superba,d-abia astept!
  • Baietii se vor duce in Suedia din nou! Lucky fans around there! Vor fi in Suedia pe 18 Iulie si se vor intoarce in Marea Britanie pe 25 Iulie.Asta daca nu se vor schimba planurile.
  • Voiam sa va spun ca sunt mandra ca de zilele trecute pe Twitter ne-au dat follow Sean Cullen, prietenul cel mai bun al lui Niall,Mark Tomlinson,tatal lui Louis , Ella Selley, verisoara lui Harry. Si cu cele trei raspunsuri pe care le-am primit de la Ruth si Hannah pot spune ca sunt norocoasa si fericita!Foarte fericita!
  • ps. E posibil ca baietii sa se duca la un concert JSL
  • ps.2 A trecut un un de la auditiile lui Louis si Harry !! #HappyOneYearAnniversary
  • ps3.Se zvoneste ca noul single One Direction se numeste Nah Nah Nah sau Everything About You,insa nu e nimic singur! Vom afla pe 14 August sau poate mai devreme!
Cam atat am avut de spus! Sunteti liberi sa comentati si sa va dati cu parerea despre acest blog! :) Si daca se poate sa il aratati si prietenilor!Multumim! O sa va tin la curent cu noutatile!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s